Copyright ©Kvasikatten. Info: Karin Dahl, Barrstigan 6, S-152 50 Södertälje, Sweden. +46 0855019912 - +46 0763152581  karin@kvasikatten.se

 

Kråksångens djur- och människohjälp

Jag började för ung 10 år sedan att intressera mig för djurkommunikation, och gick utbildning till kommunikatör. I och med det fann jag intresse i Reiki-healing av både människor och djur samt gick jag en utbildning i kattmassage.

Genom åren som gått har jag använt detta till både människor och djur och det är en underbar och – för mig – livsviktig del i mitt eget mående detta att känna att jag kan hjälpa djur som inte blir förstådda och människor som ”stressar ihjäl sig" eller är allmänt låga i sin energi.

Tog ledigt från mitt ”vanliga” arbete och jobbade ett tag på djurpark för att komma närmare de stora kattdjuren – asiatiska lejon, tigrar, pumor, geparder, leoparder och fiskarkatter.
Puman är min favoritkatt bland de ”stora”, och den lilla flocken som fanns där var helt fantastisk. Kom väldigt nära dem. En underbar upplevelse !

Genom åren som gått har jag och andra haft glädje av mina kunskaper och min själ växer vid varje möte jag har med djur som behöver mig.

 

 

 

     

 

 

 

 

Kontakt »

 

karin@kvasikatten.se

+46 0855019912

 

 

Kontakta mig gärna om du har problem med ditt djur eller
på annat sätt behöver hjälp